Auto

Het B-rijbewijs halen bij Rijschool Homan: De afgelopen 26 jaar zijn meer dan zevenhonderd lessers jou voorgegaan! De examenplaats is Groningen.
Rijschool Homan kan hierdoor met trots zeggen een zeer ruime ervaring te hebben bij het opleiden en laten slagen van haar leerlingen.
Wij vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens het rijden. Ook mensen die moeite hebben met het halen van hun rijbewijs of erg zenuwachtig zijn, zijn bij ons uitstekend op hun plaats.
Door de jarenlange ervaring is Rijschool Homan uitstekend op de hoogte van vrijwel alle routes en lastige plaatsen die door het CBR gebruikt worden bij het praktijkexamen in Groningen. Door de jaren heen is een uitstekend contact met het CBR en haar examinatoren opgebouwd. 
 

Auto
Wij vinden het belangrijk om met goed materiaal onderweg te zijn. Hierdoor is de lesser verzekerd van kwaliteit en ben je direct op de hoogte van alle nieuwe technieken en veiligheidssystemen.

Rijschool Homan rijdt sinds 2013 in een Audi A3 TDI limousine. Met 140pk heeft deze auto voldoende vermogen voor alle toepassingen. Het hoge vermogen maakt ook dat wegrijden soepeler gaat en de auto minder snel uitslaat wanneer je de bediening van de koppeling nog niet helemaal onder de knie hebt. Dit geeft je een meer zeker gevoel over het rijden. In onze lesauto wordt niet gerookt.

In verband met het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd nemen we geen nieuwe leerlingen meer aan voor autorijles. We gaan nog wel door met het geven van motorrijlessen.

There was an uncatched exception
Call to undefined function ereg()
in line (82) of (/modules/imageflow/view.php):